Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Talopakettien hinnat

Talopaketti hinnat

Hartman Kodin talopakettien hinnasto 2017 sisältää Tavarapaketti-, Optimi- ja Muuttovalmis- toimitusten hinnat. Toimitussisällöt on laadittu siten, että ne tyydyttävät parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet. Voit ottaa yhteyttä suoraan myyjiimme toivomasi talopaketin toimitussisällön ja hinnan osalta. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat. Toimitamme muualle Suomeen talopaketteja tavarapakettina.
Pirkanmaan hinnasto
Pohjanmaan hinnasto
Uudenmaan hinnasto
  • Pirkanmaa, Tampereen lähikunnat

   Pirkanmaan alueen

   Pahoittelut, hinnastoa päivitetään...

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

  • Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa

   Pohjanmaan alueen

   Pahoittelut, hinnastoa päivitetään...

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

  • Projektimyynti tavarapakettina. Kysy lisää yhteystiedot

   Uudenmaan alueen

   Pahoittelut, hinnastoa päivitetään...

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

Talomyynti Tampere

Hartman Kodin talomyynti sijaitsee osoitteemme on Sammonkatu 70

Talopakettien hinnat selviävät hinnaston lisäksi myös myyntikonttorillamme

Tutustu talopakettien toimitussisältöihin

Talopakettien hinnat vaihtelevat toimitussisältöjen mukaanHartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet. Hartman Kodin ovat löytäneet kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös ammattirakentajat. He arvostavat erityisesti Hartman Kodin korkeaa laatua, kattavaa toimituslaajuutta ja edullista talopaketin hintaa.

Tutustu toimitussisältöihin

Starttipalaverilla parhaiten liikkeelle

Olemme kokeneet, että asiakkaamme saavat tapaamisissa moniin asioihin uutta näkökulmaa ja ikään kuin “paremmat avaimet” suurien päätösten tekoon.

Olemme todenneet starttipalaverin tärkeyden yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tapaaminen antaa aina paremmat näkökulmat juuri teidän kotianne varten. Yhdessä talomyyjämme kanssa saatte myös tyyppimalleista muunneltua teille oikeat ratkaisut. Talosuunnittelijamme myös antavat tukea elämänne suurimmalle hankkeelle. Sisältövaihtoehtoja on niin materiaalien kuin asennuksien osalta kaikille sopivat vaihtoehdot. Haluamme esitellä Hartman kodin tuotteet henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Terveisin talomyynnin ammattilaiset

Ota yhteyttä talomyyjään

tai

Jätä yhteydenottopyyntö