Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Hinnasto

hinnasto_logo

Hartman Kodin talopakettien hinnasto 2017 sisältää Tavarapaketti-, Optimi- ja Muuttovalmis- toimituksen hinnat. Toimitussisällöt on laadittu siten, että ne tyydyttävät parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet. Ota yhteyttä myyjiimme toivomasi talopaketin toimitussisällön ja hinnan osalta. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat. Toimitamme muualle Suomeen talopaketteja tavarapakettina.
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Uusimaa
  • Pirkanmaa, Tampereen lähikunnat

   Pirkanmaan alueen hinnasto

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

  • Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa

   Pohjanmaan alueen hinnasto

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

  • Projektimyynti tavarapakettina. Kysy lisää yhteystiedot

   Uudenmaan alueen hinnasto

   Hartman Koti pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.

Talomyynti Tampere

Olemme muuttaneet, uusi osoitteemme on Sammonkatu 70, 33540 Tampere

Talopakettien hinnat selviävät hinnaston lisäksi myös myyntikonttorillamme

Tutustu toimistussisältöihin

muuttovalmis-optimiHartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet. Hartman Kodin ovat löytäneet kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös ammattirakentajat. He arvostavat erityisesti Hartman Kodin korkeaa laatua, kattavaa toimituslaajuutta ja edullista hintaa.

Tutustu toimitussisältöihin

Starttipalaverilla parhaiten liikkeelle

Olemme kokeneet, että asiakkaamme saavat tapaamisissa moniin asioihin uutta näkökulmaa ja ikään kuin “paremmat avaimet” suurien päätösten tekoon.

Olemme todenneet starttipalaverin tärkeyden yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tapaaminen antaa aina paremmat näkökulmat juuri teidän kotianne varten. Yhdessä talomyyjämme kanssa saatte myös tyyppimalleista muunneltua teille oikeat ratkaisut. Talosuunnittelijamme myös antavat tukea elämänne suurimmalle hankkeelle. Sisältövaihtoehtoja on niin materiaalien kuin asennuksien osalta kaikille sopivat vaihtoehdot. Haluamme esitellä Hartman kodin tuotteet henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Terveisin talomyynnin ammattilaiset

Ota yhteyttä talomyyjään

tai

Jätä yhteydenottopyyntö