Hartman Koti talomallien rinnalle istuvat edulliset ja käytännölliset piharakennukset; pihasauna, varasto, vierasmaja ja kesäkeittiö. Saat valita joko pulpetti- tai harjakattoisena. Puuvalmiin rakennuksen voit pinta- käsitellä haluamillasi sävyillä muuhun ympäristöön ja rakennuksiin sopivaksi.

Woodia City kesäkeittiö, autokatos ja pihasauna ovat esillä vuoden 2016 Seinäjoen Asuntomessujen messukohteessa Hartman Koti Ruutu.

woodia-logo

Puuidea Oy - www.woodia.fi

city-vierasmaja

City vierasmaja* / City pihasauna*

Vierasmaja on viihtyisän pihan keskipiste. 3-Seasons eristyspaketilla jatkat mökin käyttöä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Se toimii mainiosti myös lisämajoitustilana ja talvella pihavarastona.

Pihasauna on joka miehen unelma. Kesäsauna sopii niin kaupunkiin kuin taajaman ulkopuolellekin. Pukuhuone löytyy löylyhuoneen vierestä ja vilvoittelemaan pääsee kätevästi saunan terassille.

Kerrosala 9m2 (2580mmx3640mm)

city-kesakeittio

City kesäkeittiö*

Kesäkeittiössä viihdytään yhdessä ja laitetaan ruokaa. Etuseinän liukulaseilla voit kätevästi yhdistää terassin ja sisätilan yhdeksi kokonaisuu- deksi, johon mahtuu isompikin porukka nauttimaan yhdessäolosta.

Kerrosala 9m² (2580mmx3640mm)

city-pihavarasto

City pihavarasto*

Pihavarasto on tilava varasto kaikkeen säilytystarpeeseen. Isosta pariovesta 1600x1900 ajat sisään, vaikka päältäajettavan ruohonleikkurin.

Kerrosala 9m2 (2580mmx3640mm)

* Toimitussisältö eroaa Hartman Koti ulkorakennuksesta. Kysy toimitussisältö talomyyjältäsi!

Haluatko lisätietoja malleista, toimitussisällöstä tai hinnasta?

Lisätietoja

Alueesi talomyyjät ›