Hartman Koti pyrkii tarjoamaan kattavan talomalliston erilaisille perheille ja eri elämäntilanteiseen. Usein tyyli ja tilaratkaisut kohtaavat, mutta toisinaan ei. Hartman Koti pyrkii etsimään ratkaisun teille kaikissa tilanteissa.

Moni perhe asuu samassa talossa vuosia ja vuosikymmeniä. Siksi on tärkeää valita talomalli siten, että siitä olisi paljon iloa tulevaisuudessa. Asumiskustannukset ovat yksi suurin kotitalouksien menoerä. Ei ole siksi yhdentekevää, mitä asuminen maksaa. Valinnassa on onnistuttu, kun tilat ja niiden käyttö vastaavat toisiaan, koti on ilo silmälle ja sinne on kiva palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Perheet ja niiden tarpeet ovat hyvin erilaisia. On olemassa kuitenkin aina asioita, jotka on huomioitava jokaisessa kodissa. Perheen ja ammattisuunnittelijan yhteistyö tuottaa useimmiten parhaan lopputuloksen.

Sinun tehtäväsi

 • Kerää kaikki aineisto omista ajatuksista ensimmäiseen tapaamiseen
 • Mikään asia ei ole liian pieni kerrottavaksi talomyyjälle: pohjaratkaisu, talon tyyli, perheen erityistarpeet, lämmitystapa ja kaavan tai ympäristön asettamat rajoitteet
 • Ole aktiivinen, mailaa tai kerro uusista ajatuksista myyjälle tarjousprosessin aikana. Myyjällä on käytössään suunnittelijaverkosto tarvittaessa sinua varten.

Hartman Kodin tehtävät 
ja toimitussisältö

 • Hartman Kodin myyjä laatii tarjouksen luonnossuunnitelmiin perustuen.

Pääsuunnittelijan ja mestarin tehtävät

 • Mikäli sinulla on jo valittuna pääsuunnittelija ja mestari kohteelle, niin pidä hänet ajan tasalla siitä, miten neuvottelut talomyynnissä edistyvät.
 • Mestarin kanssa on hyvä keskustella talopaketin asennuslaajuudesta jo tässä vaiheessa.

Kannattaa aina lähestyä oman kodin ideoiden ja luonnossuunnitelmien kanssa Hartman Kotia. Joustava tapamme toimia tarjoaa usein parhaan ratkaisun juuri teidän perheellenne.

Tommi Tusa aluemyyntipäällikkö, Hartman Koti, Seinäjoki

 • Voiko malliston talomalleja muunnella?

  Vastaus: Kyllä, usein muutokset onnistuvat talomyyjän kanssa tarjousneuvottelussa. Hartman Koti suunnittelee tarvittaessa kohteen ihan alusta saakka. Usein kannattaa tässä tilanteessa tehdä asiasta myyjän kanssa luonnossuunnittelusopimus.

 • Mistä tiedämme, että millainen talo sopii meidän budjettiimme?

  Vastaus: Talon lopulliseen hintaan vaikuttaa talon lisäksi rakennuspaikka ja laatutasovalinnat. Talomallin valintavaiheessa on hyvä karkeasti keskustella kokonaiskustannuksista talomyyjän kanssa. Tyyppimallit on suunniteltu siten, että niiden toteuttaminen on taloudellista. Tyylistä ja laadusta ei näissäkään ratkaisuissa haluta tinkiä.

 • Onko mahdollista tutustua jo rakennettuun Hartman Kotiin

  Vastaus: Järjestämme mahdollisimman paljon talonäyttelyitä. Jos olette ihastuneet juuri tiettyyn talomalliin, niin saattaa löytyä kohde, johon voi tutustua ainakin päältä käsin. Kerro toiveestasi nähdä tällainen koti talomyyjälle.

Kysy meiltä