Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Tundrahanhi 156

tundrahanhikotisivuille

Tundrahanhi 156 – Unelmakoti lisäneliöillä

Tundrahanhen hyväksi todettu pohjaratkaisu muutamalla lisäneliöllä. Lisätila tuntuu erityisen kodin oleskelu- ja aputiloissa.

Kerrokset 1
Huoneistoala 139 m²
Kerrosala 156 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Lisävalinnat: Tekninen tila

Tundrahanhi 156 Tekninen tila, Hartman KotiKodin LVIS-tekniikka on mahdollista sijoittaa talon päädyssä olevaan tekniseen tilaan. Lisähinta.

Pohjapiirros

TUNDRAHANHIkotisivut

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kaksi hintaa, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat sekä Uusimaa.

Hinnasto ›

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›