Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Timanttikoti Juhlamalli

timanttikoti_b

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›

Timanttikoti – Musta tuntuu multa

Timanttikodin juhlamalli on lunastanut paikkansa Hartman Kodin huippusuosikkina. Arvokkaat verhouksen yksityiskohdat ja tasapainoinen kokonaisratkaisu tekevät talomallista kiehtovan. Viihtyisellä takaterassilla ja parvekkeella saa olla rauhassa kadun liikenteeltä.

Kerrokset 1½
Huoneistoala 156 m²
Kerrosala 180 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Tilaa Talokirja < Tilaa talomallisto kotiisi ilmaiseksi!

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kolme hintaa, Tavarapaketti, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat.

Hinnasto ›

Pohjapiirros alakerta

timanttiak 

Pohjapiirros yläkerta

timanttiyk 

 Untitled