Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Purje 203 Julkisivu, Hartman Koti

Purje 203 – Messumenestyjä

Puuverhoiltu Purje on tiiviin kaupunkikaavan näyttävä arkkitehtiluomus. Purjeen tilasuunnittelu mahdollistaa talon sijoittamisen lähelle katua ja naapurirakennuksia. Talon muoto rajaa oleskelupihan tyynen rauhalliseksi. Lisäksi 15m2 varastorakennus.

Kerrokset 2
Huoneistoala 168 m²
Kerrosala 203 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Pohjapiirros alakerta

Purje 203 Pohjapiirros alakerta, Hartman Koti

Pohjapiirros yläkerta

Purje 203 Pohjapiirros yläkerta, Hartman Koti

Julkisivu

Purje 203 Julkisivupiirros, Hartman Koti Purje 203 Julkisivupiirros, Hartman koti Purje 203 Julkisivupiirros autokatos, Hartman Koti

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kaksi hintaa, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat sekä Uusimaa.

Hinnasto ›

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›