Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Peippo 137, Hartman Koti

Peippo 137 – pirteä kuin peipponen

Peipon saa myös Muuttovalmis- toimituksena ! Peippo ja neljä makuuhuonetta antavat mahdollisuuden erilliselle kodin työhuoneelle. Tilava erkkeriratkaisu on uutta Peipossa, sijoita pöytä ihan keittiön ikkunan alle, saat lisää tilaa keittiön askareisiin.

Kerrokset: 1
Huoneistoala: 121 m²
Kerrosala: 137 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Pohjapiirros alakerta

Peippo 137, pohjapiirros, Hartman Koti

 

Julkisivu

Peippo 137, sivu, Hartman Koti

 

Pääty

Peippo 137, pääty, Hartman Koti

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Tutustu Hartman Kodin hinnastoon. Toimitussisältökohtaiset hinnat saat talomyyjiltämme. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat sekä Uusimaa.

Hinnasto ›

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›