Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Talopaketti omilla suunnitelmilla

hartman koti talonäyttely lapua

Ajatuksissa tismalleen itselle suunniteltu omakotitalo?

Hartman Koti auttaa tekemään haaveestasi totta

Oma koti. Talo. Kun nuo kolme sanaa lyödään yhteen, syntyy suomalainen unelma: Omakotitalo. Mikä tuntuu paremmalta kuin itselle suunniteltu talo, joka näyttää ja toimii juuri siltä kuin pitikin.

Hartman Koti on enemmän kuin pelkkä talopaketti

Hartman Kodin talomallit on suunniteltu erilaisten perheiden tarpeisiin. Suunnittelumme toteuttaa tilamuutokset ja tarjoamme kaikki palvelut myös omiin suunnitelmiin. Tarvittaessa saat kauttamme myös yksilöllisen arkkitehtipalvelun. Hartman Kodin sisustuspaketit avaavat uusia näköaloja kodin sisustamiseen. Tärkeintä meille on, että koti on viihtyisä ja toimiva. Ja vielä, kun valitset tarpeesi ja resurssiesi mukaisen Hartman Kodin toimitussisällön. Vasta Hartman Kodissa asuva tyytyväinen perhe tekee talosta Kodin.

Soita tai lähetä sähköpostia lähimmälle talomyyjälle

Parhaiten voimme auttaa, kun otat suoraan yhteyttä lähimpään talomyyjään. Keskustellaan läpi suunnitelmanne (toiveidesi mukainen pihapiiri, kerrosten määrä, tontti, huoneet, tilat, sisustus, ulkorakennukset ja tekniikka) ja katsotaan miten voimme ne yhdessä toteuttaa. Älä siis epäröi kysyä, jos talomallimme ei vastaa suunnitelmiasi, katsotaan yhdessä miten saamme unelmasta totta. Ota yhteyttä lähimpään talomyyjääsi tai lähetä viestiä palvelumme kautta. Me autamme mielellämme!

Tilaa Talokirja < Tilaa talokirja kotiisi ilmaiseksi!