Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Moreeni 168, Hartman Koti

Moreeni 168 – Valoa ja vapautta

Trendikäs kaupunkikoti, kun kaikki tyylikkyys ja laatu pitää mahtua pienelle tontille. Astu sisään, tässä kodissa on valoa ja vapautta.

Kerrokset 2
Huoneistoala 139 m²
Kerrosala 168 m²

Pohjapiirros alakerta

moreeni-168-ak-2016

Pohjapiirros yläkerta

moreeni168yk

Optimitoimitus

Hartman Kodin malliston talojen takuuasennuksena on Hartman Kodin OPTIMI-asennus. Asennus sisältää myös vaativimpiin työvaiheisiin kuuluvan perustuksen asennuksen. Optimiasennuksen jälkeen talo on turvallisesti säältä suojassa, tästä on hyvä jatkaa. Rahti on toimituslaajuudesta ja -paikasta riippuen 2000-3000 euroa Suomen mantereella rekka-autotien päähän.

Tutustu toimitussisältöön tarkemmin ›
Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Muuttovalmis

Talot tarjotaan muuttovalmiiksi aina voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Hinta vaihtelevat hieman alueittain. Toimituskulut lisätään hintoihin. Toimitussisältö on Pientaloteollisuus ry:n ja Kuluttajaviraston ohjeiden mukainen muuttovalmis talotoimitus. Talo myydään kuitenkin aina erillisen kirjallisen tarjouksen, toimitussisällön, rakennusosaluettelon sekä toimitusehtojen mukaisesti. Hartman Kodin toimitus sisältää aina vesikiertoisen lattialämmityksen.

Tutustu toimitussisältöön tarkemmin ›

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›