Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Kyyhky 123L Julkisivu, Hartman Koti

Kyyhky 123 L – kodin ystävä

Työpäivän jälkeen asukkaan on kiva palata kodikkaaseen Kyyhkyyn, kuten kirjekyyhkynkin palatessaan koti-lakkaansa. Perheen kasvaessa on mahdollista ottaa käyttöön myös yläkerta, josta saadaan tilat kahdelle makuuhuoneelle ja oleskeluaulalle.

Kerrokset 1½
Huoneistoala 107 m²
Kerrosala 123 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Pohjapiirros

Kyyhky 123L Pohjapiirros alakerta, Hartman Koti

Lisävalinnat: Yläkertapaketti

Kyyhky 123L Pohjapiirros yläkerta, Hartman KotiYläkertaan on mahdollista myöhemmin rakentaa lisätilaa. Mikäli tarvitset tilan heti käyttöösi, kannattaa toimitukseen lisätä myös yläkertapaketti. Kuva viitteellinen.

Muuttovalmis-toimituksessa yläkerta ei ole muuttovalmiina. Talomallin ristikot, rakenteet, ja yläkerran ikkunat ovat suunniteltu siten, että yläkerta voidaan jälkikäteen rakentaa.

Lisävalinnat: Päätyparveke

Kyyhky, päätyparvekeYläkertaisessa talossa on päätyyn mahdollista sijoittaa ns. tuuletusparveke. Lisähinta.

Muuttovalmis-toimituksessa yläkerta ei ole muuttovalmiina.

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kaksi hintaa, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat sekä Uusimaa.

Hinnasto ›

Kysy lisää talomyyjältä

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Alueesi talomyyjät ›