Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

kuutio-215

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›

Pohjapiirros alakerta

kuutio215akpohja

Kuutio 215 – Lapsiperheiden suosikki

Kuution kaksikerrosratkaisu luo mahdollisuuden tontin tehokkaaseen käyttöön. Suurista ikkunoista avautuu näkymä puutarhan parhaaseen osaan. Toimiva ja tilava pohjaratkaisu on tehnyt tästä talosta lapsiperheen suosikin, kuutiot ovat tehokkaassa käytössä. Kaupunkitalo.

Kerrokset 2
Huoneistoala 184 m²
Kerrosala 215 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kolme hintaa, Tavarapaketti, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat.

Hinnasto ›

Pohjapiirros yläkerta

kuutio215ykpohja

Julkisivu

kuutio215_js

 

Kuvat

Kuutio 215 Julkisivu2, Hartman Koti Kuutio 215 Jukisivu3, Hartman Koti Kuutio 215 Julkisivu, Hartman Koti