Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

halko_156

Pohjapiirros

Untitled

 

Halko 156 – Valoa kohti

Halko omaa näyttävän julkisivun ja kodikkaan pohjaratkaisun. Erillisen ruokailutilan katettu ruokapöytä luo pikkujuhlan arjen keskelle. Aurinko pääsee paistamaan oleskelutiloihin ja tilavalle terassille.

Suuret ikkunat, ilmavat tilaratkaisut ja yllättävät yksityiskohdat tekee tästä talosta tyylikkyyttä arvostavien suosikin.

Kerrokset: 1
Huoneistoala: 133 m²
Kerrosala: 156 m²

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Tilaa Talokirja < Tilaa talokirja kotiisi ilmaiseksi!

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Tutustu Hartman Kodin hinnastoon.  Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat.

Hinnasto

Untitled

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›