Hartman Koti - Elämän makuisia koteja
Hartman Koti tarjoaa oman kodin rakentajille suosittuja, paikalla rakennettuja Hartman Koti taloratkaisuja. Hartman Kodin hankkiminen on helppoa, koska meiltä saat niin suunnittelun, tavaratoimitukset kuin asennuksenkin. Katso ainakin nämä: Tutustu mallistoon | Näin Hartman Koti valmistuu | Monta hyvää syytä valita Hartman koti | Tutustu mallistoon, tilaa talokirja | Jätä yhteydenottopyyntö talomyyjällemme

Citytundra 149

Citytundra 149 Julkisivu, Hartman Koti

Citytundra 149 – Tyylikkään moderni

Tuttu ja toimiva talomalli on uudistettu tyylikkäällä ulkoverhouksella. Selkeälinjaiset ja hillityt yksityiskohdat on suunniteltu sopimaan kaupunkitaajamaan ja nykytyyliin.

Kerrokset 1
Huoneistoala 131 m²
Kerrosala 149 m²

Lisävalinnat: Tekninen tila

Citytundra 149 Tekninen tila, Hartman KotiKodin LVIS-tekniikka on mahdollista sijoittaa talon päädyssä olevaan tekniseen tilaan. Lisähinta.

Pyydä talomyyjältä lisätietoja talomallista ›

Pohjapiirros

Citytundra 149 Pohjapiirros, Hartman Koti

 

Julkisivu

Citytundra 149 Julkisivupiirros, Hartman Koti

Pääty

Citytundra 149 Julkisivupiirros pääty, Hartman Koti

Toimitussisällöt

toimistussisallot-ikoni2Hartman Kodin toimitussisältö on laadittu siten, että se tyydyttää parhaalla mahdollisella tavalla tilaajan tarpeet.

Tutustu toimitussisältöihin ›

Hinnasto

hinnasto-ikoni2Hartman Kodin hinnasto sisältää kaksi hintaa, Optimi ja Muuttovalmis. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pirkanmaan maakunnat sekä Uusimaa.

Hinnasto ›

Haluatko lisätietoja talomallista, toimitussisällöistä tai hinnasta?

Kysy lisää talomyyjältä

Alueesi talomyyjät ›