Hartman Kodilta on mahdollisuus saada myös ekologinen eristevaihtoehto

hartman koti ekovilla
Puhtaan luonnon tuottamalla kuidulla eristäminen antaa talollesi ja perheellesi olosuhteet, jota ympäröi hyvä elämä.

Lämmin, hengittävä Hartman Koti

Hartman Koti tarjoaa asiakkailleen nyt ekologisen vihreän vaihtoehdon. Puukuiduista valmistettu Ekovilla eri muodoissaan on ratkaisu, joka varmistaa kodin luonnollisen kosteustasapainon ympäri vuoden. 

Lämmin

lämmin

Ekovilla tekee talostasi lämpimän. Lämmin tarkoittaa myös paljon muutakin kuin lämpöasteita. Ekovillan lämmin tarkoittaa lämpimän asumisen ja elämisen kokonaisuutta. Ekovilla-lämmin tarjoaa hyvää elämää talollesi ja perheellesi. Ekovillan lämmin tarkoittaa myös tunnelmaa. Lämpö tuo hyvinvointia kotiisi, perheellesi ja ympäristölle. Ekovilla on lämmin monin eri tavoin. Yhdessä ne tekevät kodin, jossa on hyvä elää.

 

 

Hengittävä

hengittävä

Talollasi on oma elämä aivan kuten sen asukkaillakin. Elääksemme meidän on hengitettävä. Puukuitu antaa talosi hengittää oikealla tavalla. Se tasaa sisäilman kosteutta luonnon omalla menetelmällä. Siihen pystyy vain elävä, luonnosta saatu eristysmateriaali. Hengittävä talo kertoo turvallisuudesta ja hyvästä olosta. Siksi eristäminen on yksi rakentamisen tärkeimmistä päätöksistä. Kun annat talosi hengittää, talosi ja perheesi voivat hyvin.

 

 

Ekologinen

ekologinen

Ekovilla on lämmin ja vihreä valinta. Ekovillan lämmin tulee suoraan luonnosta. Kun eristät talosi metsän tuottamalla puukuidulla, talosi toimii hiilipankkina koko sen elinkaaren ajan. Ekovilla on siis myös ympäristöteko. Puukuidun voi myös käyttää uudelleen tai palauttaa sen takaisin luontoon. Ekovilla on valinta puhtaamman luonnon puolesta. Hyvästä valinnastasi kiittävät sekä ympäristösi että tulevat sukupolvet.

 

 

Hyvä elämä

hyvä elämä

Lämpö, turvallisuus ja ekologisuus ovat hyvän elämän rakennusaineita. Siksi Ekovilla on enemmän kuin eriste. Se on mahdollisuus tehdä elämästä hyvää ympäristön edut huomioiden. Ekovilla on tehnyt työtä hyvän elämän ja kestävän eristämisen puolesta jo vuosikymmeniä. Olemme ylpeitä, että voimme tarjota hyvän tuotteen lisäksi mahdollisuuden myös hyvään elämään. Hyvä elämä on lämmin ja vihreä.

 

 

Yläpohjan eristäminen Ekovillalla

hartman koti yläpohja

Yläpohjan lämmöneristys toteutetaan tehokkaasti puhallettavan Ekovilla-eristeen avulla. Ekovilla-ammattilainen hoitaa suosituimman yläpohjaeristeen asentamisen ammattitaitoisesti valmiiksi asti. Eriste täyttää pienimmätkin kolot ja muodostaa yhtenäisen tehokkaan eristevaipan. Ilmatiiviyden takaa Ekovilla X5 -ilmansulkupaperi, joka mahdollistaa myös rakenteen hengittävyyden.

 

 

 

Ulko- ja väliseinien eristäminen Ekovillalla

hartman koti ulkoseinä

Hartman Kodin ulkoseinien ulompi osa eristetään ruiskutettavalla Ekovilla-eristeellä, jonka kuidut sitoutuvat toisiinsa varmistaen hyvän pysyvyyden. Näin muodostuva eriste täyttää koko eristetilan täydellisesti ja on painumaton ja tiivis. Eristekerroksen sisäpuolelle asennetaan Ekovilla X5 -ilmansulkupaperi ja sen päälle Ekovillalevy. Ilmansulku säilyy ehyenä eristekerroksen välissä, jolloin talosi on tiivis.

 

hartman koti ekovilla keittiö
www.ekovilla.com