Enemmän kuin pelkkä talopaketti

Vaasan torin laidalla sijaitseva Hartman talo täyttää 105 vuotta.

Hartmania Hartman Kodin perustana on vuonna 1862 perustettu Oy C.J. Hartman AB. Tänä vuonna jälleen yhä useampi rakentaja valitseekin Hartman Kodin talotoimittajakseen. Hartman Kodin suosio perustuu paikallisuuteen, vankkaan osaamiseen ja hyvään suunnitteluun. Hartman Koti on enemmän kuin pelkkä talopaketti - ostamalla Hartman Kodin saat samalla rakentamisen kokonaisuuden aina perustuksista sisustukseen saakka.

Hartman Koteja vuodesta 1997

Vuonna 2017 tuli tasan 20 vuotta siitä, kun ensimmäinen Hartman Koti rakennettiin. Seinäjoella aloittanut Hartman Koti sai pian jalansijan nousevilta talopakettimarkkinoilta. Pientalorakentajien tarpeet kattavasti täyttänyt Hartman Koti on laajentunut vuosien saatossa kaikkiin Hartman Raudan kauppapaikoille; Vaasaan, Pietarsaareen, Kokkolaan, Tampereelle ja Espooseen.

Kodin tunnetta

Hartman Kodin talomallit on suunniteltu erilaisten perheiden tarpeisiin. Suunnittelumme toteuttaa tilamuutokset ja pystymme tarjoamaan kaikki palvelut myös omiin suunnitelmiinne. Tarvittaessa saat kauttamme myös yksilöllisen arkkitehtipalvelun. Hartman Kodin sisustuspaketit avaavat uusia näköaloja kodin sisustamiseen. Tärkeintä meille on, että koti on viihtyisä ja toimiva. Vasta Hartman Kodissa asuva tyytyväinen perhe tekee talosta Kodin.

Laadukasta rakentamista

Hartman Kodin ulkopinta voi olla puu, tiili tai sileä rapattu pinta. Haluamme että luonto, rakennusympäristö ja talon ulkoasu kohtaavat. Hyvällä suunnittelulla kaikki tämä on mahdollista saavuttaa. Valmiit talotyypit ja tilaratkaisut helpottavat oman tyylin löytämisessä. Hartman Kodin asennuspalvelu hoitaa vaativimmatkin rakennusvaiheet ammattitaidolla ja huolellisesti.

Toivotamme Sinut ja perheesi tervetulleeksi tyytyväisten Hartman Kotirakentajien joukkoon!