Juttusarja alkaa…

Istun kahvikuppi koneeni vieressä. Näppäimistö naputuksen lisäksi leikkimatolta kuuluu lelujen helinää ja pientä ähellystä.  Aamupäivän hetki on rauhallinen, joten nyt on hyvä hetki alkaa kirjoittamaan juttusarjaa Hartman Kodin sivuille, mutta miksi?

Olemme yksi Hartman Kodin rakentajaperheistä tulevan kesän asuntomessuilla Seinäjoella. Kevätaurinko on näyttäytynyt jo useana päivänä ja antanut lupauksia tulevasta kesästä. Lupauksia myöskin päivä päivältä lähenevästä rakennusprojektin huipennuksesta, jonka jokainen talotoimittaja, näytteilleasettaja ja toivottavasti myös messuvieras tulee muistamaan vielä pitkään. Erityisesti me rakentajaperheet tulemme muistamaan sen ikuisesti.  Niin, se perhe?

Perhe Haapamäki

Minä Leena olen vaimo, äitiyslomalainen ja sisustusartesaani. Kodinhoitaja, kotoilija, visualisti, haaveilija ja hempeilijä. Tarvittaessa kiukkuinen. Suunnittelija, organisoija ja ahkeroija. Keksin kyllä tekemistä vaikka tyhjästä.

Mieheni Juha on insinööri ja yrittäjä, jonka ahkeruutta ja periksi antamattomuutta on vaikea sanoin kuvailla. Sähkäri ja rakentaja. Sovittelija. Perheemme tukipilari jota ei myrskytuulen voimakaan saa kaadettua. Olen yrittänyt.

Tyttäremme Neelia on pian 5 kuukautta. Hän on ilopilleri, joka omaa perheemme korkeimman äänialan.

hartman koti ankkuri haapamäki

Hartman Koti Ankkuri on paritalo

Lisäksi tässä kohtaa on hyvä kertoa henkilöstä, joka ei kuulu perheeseemme, mutta on toisinaan kuin perheenjäsen. Hän on HP Parviainen. HP on entinen naapurimme ja sitä kautta ystävämme, mutta mikä tärkeintä, hän on myös tulevaisuudessa naapurimme. Olemme siis rakentamassa messualueelle yhteistä paritaloa, joka kantaa nimeä Hartman Koti Ankkuri. HP kertoilee omia mietteitään ensimmäisestä rakennusprojektistaan blogissaan.

Minä kirjoittelen meidän ajatuksista hiukan eri kantilta.  Juhan yrityksen päätoimiala on sähkötyöt, mutta viime vuosina muiden töiden ohella on rakennettu myyntiin useampi omakotitalo sekä yksi paritalo. Rakentaminen ja elämä sen ympärillä on siis meille hyvinkin tuttua. Nyt on tavoitteena tehdä perheellemme pitkäikäinen koti Pruukinrannan kauniiseen ympäristöön.

Tervetuloa kurkistamaan Hartman Koti Ankkurin valmistumista Haapamäen perheen päätyyn!

-Leena