Tämä Hartman Kodin kiille 151 muunnos oli juuri saanut muuttotarkastuksensa läpi. Nyt omankodin haave on toteutunut. Koti joka odottaa valmiina asukkaidensa muuttokuormaa sisään.

Voimme varmasti tuntea sen tunteen kun avaimet sujahtavat avainpesää ja uuden kodin ovi aukeaa. Tunne jonka jokainen meistä voi tuntea kun astuu ensimmäistä kertaa omaa uuteen kotiinsa. Pakatut laatikot ja pussit lasketaan siihen mihin ne mahdollista laittaa on. Missä sijaitsee vielä tyhjää tilaa. Tulee hetkellinen kaaos. Mahdollinen epäuskokin että miten tästä muutosta ikinä selvitään. Mutta se innostuksen tunne mikä uuden kodin valmistumisesta nousee pintaa hälventää sadasosa sekunnin epäuskon ja pikku hiljaa jokaiselle muuttokuorman tavaralle löytyneen oma paikka uuden kodin huoneissa.

Tässä kodissa lattialaminaatiksi valittiin lämmin puunsävyinen kuosi My Floor cottage MV808 atlas oak beige. Tuoden pehmeyttä muutoin vaaleaan kokonaisuuteen.

Suloisinta oli huomata omankodin tuntu jo pihaan mentäessä. Iloisesti vastassa odottamassa olleet perheen pienimmän vesselin lelut jotka olivat jääneet leikintiimellyksessä talon nurkalle odottamaan seuraavaa leikkikertaa. Ja kuka tietää onko projekti suunnitelmissa ehkä jotain muutakin kivaa oman pihan leikkeihin :)

Vaikkakin talo oli vielä tyhjillään ei tuo kodikkuuden tuntu kyllä kaikonnut sisälle mennessäkään. Olihan vastassa maali ja sählymailat odottamassa matsia olohuoneen puolella. Pääsi sisustusvärisuunnittelijakin näkemään aitiopaikalta syöttöjen harjoitusta :)

Mutta kotihan on tehty elämistä varten. Koti jossa työviikkojen lomassa rentoudutaan ja vietetään yhteistä aikaa. Kerätään voimia. Haaveillaan tulevaa. Tämäkin koti on siis enemmän kuin vain ja ainoastaan pelkkä talopaketti. Koti jonka sisustusvärisuunnitelma on tehty asukkaidensa unelmat huomioiden sekä rakennuttajan laadukkaalla ammattiosaamisella.

Wc:ssä vahvana ajatuksena oli että käytettäisiin valkoista suorakaiteen muotoista laattaa. Johon kuitenkin haluttiin ilmeikkyyttä. Joten laatoitus tiilikuviointiin mustalla saumalla antaa tehostetun vaikutelman muuten kokonaisuudeltaan vaaleaan yleisilmeeseen.

Sama mustan sauman rytmittämä tiililadonta laatoitus jatkuu myös keittiönvälitilassa. Yhdistyen  tumman saarekkeen kanssa  kivaksi kokonaisuudeksi.

Kodinhoitohuoneessa käytettiin myös Malerin struktuuri paneeli. Joka tuokin kivasti sekä lämpöä sekä pehmeyttä tilaan. Sopien myös vaaleiden kaapistojen sekä marmoripintaisen tason kanssa.

Pesuhuoneessa haluttiin tummaa ilmeikkyyttä jota tilaansa tuotiinkin tummalla Pukkilan Board 30×60 laatalla yhdistettynä perusseiniltään valkoiseen 25×50 lattaan. Tummaa haluttiin jatkaa vielä pesuhuoneen kattopaneeleissa sekä saunan seinä -että kattopaneeleissa.

Kokonaisuudessaan lopputuloksesta tuli ilmeikäs pienillä harkituilla yksityiskohdilla.

Tässä vaiheessa kun kaikki on valmista voin sisustusvärisuunnittelijana yhtyä yhdessä asiakkaan kanssa. ”kaikki on mennyt juuri niin kuin pitikin ja voimme olla  lopputulokseen tyytyväisiä ”

Toivotan asukkaille oikein mukavia oman kodin hetkiä.

Sisustusterveisin Päivi