Seinäjoen Asuntomessut 2016

Slide backgroundSlide background

14 A / B Hartman Koti Ankkuri

osoite: Lutterinkuja 4

#hartmankotiankkuri

Paritalo, huoneisto A:

Kerrokset: 2
Huoneistoala: 134 m²
Kerrosala: 192 m²

4h+k+rt+khh+wc+arkiet+kph+vh

pihasauna 30 m² +autokatos+varasto

Energialuokka: B, e-luku: 129

Paritalo, huoneisto B:

Kerrokset: 2
Huoneistoala: 134 m²
Kerrosala: 192 m²

4h+k+rt+khh+psh+s+wc+kph+vh

autokatos+varasto

Energialuokka: B, e-luku: 135

Runko: Hartman Koti precut-runko

Arkkitehdin kommentti

hannuhakalaHartman Koti Ankkurissa rikottiin tyypillistä paritaloajatusta kahdella erillisellä rakennuksella. Huoneistoja yhdistää vain takapihan rauhaan sijoittuva saunasiipi. Upea kohde upeille persoonille.

Hannu Hakala RA, kohteen pääsuunnittelija

HP Parviaisen Ankkuri-blogi

ankkuri

Pohjapiirustukset, huoneisto A

14Aa

Yläkerta

14Ay

Sisustussuunnittelijan kommentti

Kauniit vaaleat sävyt luovat yhtenäisen ja ajattoman tunnelman. Kotiin on valittu laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit. Sisustuksessa on otettu huomioon puhtaanapito.

Leena Haapamäki, A huoneiston sisustussuunnittelija

leenanblogi_logo

Leena Haapamäki, Sisustussuunnittelu Hopeahaapa

leena haapamäki

Pohjapiirustukset, huoneisto B

14Ba

Yläkerta

14By

Päivi Romppanen, Hartman Koti Sisustaa

Päivi_kotisivu200

Sisustussuunnittelijoiden kommentit

Päivi_kotisivuAnkkuri B on pintojenväritykseltään selkeälinjaisen moderni, johon tummat yksityiskohdat luovat maskuliinisuutta unohtamatta pieniäyksityiskohtia arjen luksukseltakaan.

Päivi Romppanen / Hartman Koti Sisustaa

leena54Koti on suunniteltu HP:n tarpeita ja toiveita kuunnellen. Käytännöllisyyttä tyylikkäästi. Elämisen ankkuripaikka rauhoittumiseen ja rentoiluun vastapainoksi reissaamiselle.

Leena Haapamäki, Sisustussuunnittelu Hopeahaapa

Kuvia #hartmankotiankkuri Instagramissa

 Ankkuri on laskettu Juhannukseksi Hartman Koti Ankkurin pihaan #hartmankotiankkuri #hartmankoti #seinäjoenasuntomessut #asuntomessut2016 #juhannus  Seinäjoen asuntomessujen 2016 ennakkojulkaisuja lehdissä Meidän talo ja Suuri keittiö & Kylpy Extra lehdistä. Näissä lehdissä Ankkuri B osalta esittelyä. Hartman Koti sisustaa blogista löytyy myös juttua ja kotisivuiltamme www.hartmankoti.fi kauttapääset myös tutustumaan kaikkiin messukohteisiimme koti sohvalta jo ennakkoon. Käynhän siis kurkkaamassa #hartmankoti#hartmankotiankkuri#hartmankotisalmiakki#hartmankotiruutu#asuntomessut2016#asuntomessut#seinäjoki  Hartman Koti Ankkuri ⚓ #hartmankoti #hartmankotiankkuri #asuntomessut #seinäjoki #seinäjoenasuntomessut #laattamaailma #sauna #ulkosauna #asuntomessut2016  Asuntomessualueelle pääsee jatkossa vain huoltoajokortilla #hartmankotiankkuri #hartmankotisalmiakki #hartmankotiruutu #huoltoajo #seinäjoenasuntomessut  Hartmankodin messuesittelijät tutustuivat arkkitehdin johdolla asuntomessukohteisiin #hartmankoti #hartmankotiruutu #hartmankotisalmiakki #hartmankotiankkuri #kesätyö #messuesittelijä TAP

Puumies 5/2016 -lehden ’Puutalojen komia kavalkadi’ artikkeli

HP & HH