HARTMAN KODIN suuriin suosikkeihin kuuluva Salmiakki Ruutu kutsui mukavan määrän väkeä menneenä viikonloppuna. Juuri valmistuvassa 127m2 muuttovalmiissa kohteessa tunnelma oli energinen. Tapasimme tulevaisuuden rakentajaperheitä, grillattiin makkaraa ja juteltiin mukavia.

 

 

 

 

Suurta ihastusta Salmiakki Ruudussa herättää ulkoinen moderni arkkitehtuuri.  Ensimmäisen kerran talomalli esiteltiin Seinäjoen asuntomessuilla 2016, jonka jälkeen se on noussut yhdeksi suosituimmista Hartman Kodin malleista. Pilkahdus leikkisyyttä ja kourallinen karismaa antaa upeat puitteet toimivalle pohjaratkaisulle. Kodin yhteinen tila on avara ja valoisa.  Olohuoneen isot ikkunat tuo tilaan avaruutta ja valtavan määrän valoa.

Puustellin keittiö on ryhdikkäästi yksinkertainen ja edustaa talon kokonaisilmettä mustavalkoisilla kontrasteilla. Keittiön saarekkeen alla on poikkeuksellisesti pyörät, joka mahdollistaa tilan muutoksen ilman isoa vaivaa, kätevää eikö vain?

 

 

 

Kodin kaikki neljä makuuhuonetta jää taka-alalle, mutta tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä perheen kaikille osapuolille. Kolme makuuhuoneista on 10.9m2 ja päämakuuhuone 14.4m2. Kodista löytyy erinomaiset tilaratkaisut säilytykselle. Eteisaulassa on avoin vaatehuone Puustellin vakio kalusteisden lisäksi. Se on loistava tila harrastusvälineiden ja kenkien säilytykseen. Myös kodinhoitohuoneen perälle on jätetty ylimääräinen vaatehuonetila. Vaatehuolto käy helposti kun saa ripustaa vaatteet suoraan henkareihin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nokian talonäyttelykohde on rakennettu myyntikohteeksi ja pintamateriaaleissa pysyttiin hyvin maltillisena. Tehosteseinät jätettiin pois paketista, jotta kodin uudet asukkaat saavat sisustaa sen mieleisekseen. Lattiaksi valittiin lämmin vaalea laminaatti, Advance Trend Oak Grey joka taipuu monen ilmeeseen.  Kaikki yleiset tilat on maalattu Tikkurilan Valkoisella, himmeysaste 7.  Koti on kuin puhdas paperin pala ja antaa uuden asukkaan värittää siitä omannäköisensä.

Eteisessä ja märkätilojen laatoissa on suosittu Hartman Kodin vakiomalliston laattoja.

WC:n yleisilme on harmaan ja beigen yhdistelyä. Lattiaksi on valittu Pukkilan Factory Taupe 10×10 ja samasta sarjasta Factoryn seinälaatta pystyladonnalla.

KHH, PSH ja saunatila on yhtenäinen ja lattialaatta on myös Factory-mallistoa, mutta antrasiitinsävyinen. Suihkun tehosteseinäksi on valittu myös Hartman oman malliston suosittu Gennum Antrasiitti seinälaatta. PSH perällä on väliseinällä erotettu wc-tila ja Puustellin allaskaappi.  Saunan ja PSH lasinen väliseinä oli vielä asentamatta paikoilleen. Tilakokonaisuus on hyvin harkittu isommankin perheen tarpeita ja käytännöllisyyttä mukailevaksi.

Kiitos kaikille talonäytössä kävijöille, ollaan yhteydessä rakentavissa merkeissä!

Sari