Nuorekas, valoisa ja kaunis, mutta samalla urbaani ja ripauksen boheeminen lapsiperheen koti herätti suurta ihastusta.

Isot avarat ikkunat tuo valon korkeaan olohuoneeseen ja korostaa LEIJA:n arkkitehtuurisia piirteitä. Katettu lasiterassi takapihalla on jatke kodin ylellisyyttä.
Leija on pohjaratkaisultaan käytännöllinen, kaunis ja avara. Sopii kaupunkiin, sekä maalle ja on loistava valinta lapsiperheelle, joka hakee 2-taso ratkaisua.
Tämä koti oli kalustettu kauniisti ja eri tekstuurit yhdistelty mielenkiintoisin kontrastein. Kodin vastustamattomat väripilkut olivat keväiset kukat ja lukuisat design-elementit ympäri taloa.

Kodin yleisilme on valkoinen, mutta ei kuitenkaan kylmä.  Yleissävyksi oli valittu Tikkurilan Jasmiini sävy.  Siinä on ripaus vaniljamaista lämpöä ja pehmeyttä. Jasmiinin sävy toimii erinomaisesti listavalkoisen rinnalla. Peitelistat ja kattopaneelit ovat hyvässä harmoniassa kokonaisuuden kanssa.

Lattia on My Floor:in Residence laminaatti, sävynä Makro White. Nimestään huolimatta, laminaatti tuo kotiin paljon lämpöä ja monenlaisia harmaan sävyjä. Kodin valkoiset kalusteet ja seinäpinnat korostuvat lattian rinnalla.

Kodin valkoinen keittiö on Puustellin mallistosta. Kokonaisuus on linjakas ja skandinaavinen. Kodinkoneet on integroitu sulavasti ja keittiö sopii erinomaisesti talon persoonaan. Keittiön välitila on tehty rouheasta 50x50cm Pukkilan Factory laatasta, joka menee sävyltään ”käsi kädessä” laminaatin kanssa.

Jatkeena keittiölle on kaunis korkeakiiltovalkoinen ruokapöytä, jota koristaa keväiset tulppaanit. Tämä koti ihastuttaa joka suunnasta!

 

Tähtiportaitten kauniit valkoiset puuportaat johdattavat yläkertaan, mutta ennen sitä katseen vangitsee yksinkertainen, mutta ajattoman kaunis vanha pinnatuoli portaitten alapuolella.  Valkoinen valkoista vasten on yksi tämän kodin ihastuttavasta minimaalisuudesta. Portaitten symmetria on kutkuttavan kaunis alakerran peilikuvassa. Liukuovien kolme isoa peiliovea luo tilasta avaran.

Yläkerran aulassa lepäilee kauniit design-klassikot. Ihan kuin aula olisi suunniteltu juuri näille kahdelle lepotuolille.

Valkoiselle kontrastia saamme kodin suurimmassa makuuhuoneessa, joka on selvästi omistettu musiikille ja lukemiselle. Ilmapiiri on kiehtova ja persoonallinen.  Huoneen seinä on tapetoitu rohkeasti ruosteensävyllä Origin-tapettimallistosta.

 

Makuuhuoneen vaalea ensivaikutelma muuttuu hetkessä kun katseen vangitsee sängyn taustalla uniikki pehmustettua nahkaa kuvaava tapetti. Tapetti on Exposed Warehouse-mallistosta. Lisää urbaanisuutta perinteiseen tuo maton graafinen kuvio sängyn vierellä.

 

Lastenhuone on myös hienostunut ja leikkimielinen. Teolliset polttimot, leopardikuvioinen tapetti, pitsiliina pöydällä, värikäs vaateteline ja Fat Boy-löhönurkka sängyn alla saa miettimään asuuko täällä se pikku Magdalena, jolla on sukat makkaralla ja perhonen korvanlehdellä.  Kerrassaan ihastuttava!

Tässä kodissa on pysytty maltillisena laattavalinnoissa ja se auttaa vahvistamaan kodin yhtenäistä ilmettä ja arvokkuutta.  Koko paketti on harmoniassa.

WC:t alakerrassa ja yläkerrassa olivat kuin peilikuvat toisistaan. Laatat ovat Pukkilan Factory White laatta-sarjaa ja samat laatat toistuvat kauttaaltaan kaikissa kosteissa tiloissa, myös yllämainitussa keittiön välitilassa.

Sisustusta laadittaessa meillä on monesti liian paljon houkutuksia, erilaisia vaihtoehtoja ja ideoita mm. sosiaalisesta mediasta ja sisustus-blogeista. Se ei ole huono asia, mutta saattaa johdattaa helposti ns. ”tilkkutäkki-efektiin”, jolloin joka huoneessa onkin jotain erilaista, persoonallisuutta tai värikontrastia. Maltti on valttia, mutta rohkeuskin on rikkaus.

Sauna ja pesuhuone ovat kodin ylellinen keidas, jossa materiaalivalinnoista ei ole tingitty. Moran lautassuihkut ja laatoitettu seinähylly ovat lisää arjen luksusta. Kirsikkana kakun päällä on kaiutinjärjestelmä, joka kulkee läpi talon. Ainekset rentouttavaan saunailtaan löytyy helposti ja tästä on hyvä palata viilentymään lasitetulle kuistille ilta-aurinkoon.

Toivotan Leija-talomallimme asukkaille onnea uuteen kotiin!

-Sari-