SJK-VPS 4-3

Hartman Kodin kummijoukkue SJK C15-Juniorit pelasi tiistaina 9. toukokuuta kolmannen Puolen Suomen Liigaan kuuluvan pelinsä Seinäjoen Wallsportissa. Vastaan asettui VPS.

Ottelusta odotettiin kiihkeää paikalliskamppailua. Edellisviikolla joukkueet ottivat yhteen aluesarjapelissä Vaasassa, jossa VPS antoi SJK:lle kylmää kyytiä 4-1 loppulukemin. Tiistaina ottelussa oli revanssihenkeä ja ehkä hiukan panostakin enemmän. Ottelu eteni alussa SJK:n komennossa ja Hartman Kodin kummijoukkue menikin toisella puoliajalla jo 3-1 johtoon. Mutta Vaasan vahva keskikenttä avusti vaasalaisten kärkipelaajat useaan maalipaikkaan, seinäjokisten hyvä alku oli kurottu kiinni pelin tasoittuessa 3-3. Mutta SJK ei tästä lannistunut, vaan iski viime minuuteilla maalin ja sitä kautta 4-3 voiton.

"Huh-huh, mikä PSL-trilleri! Oli pilkkua, vaparia ja koviakin otteita. Loistavaa taistelua molemmilta joukkueelta!"

Useat SJK:n ja VPS:n pelaajat tuntevat toisensa hyvin yhteisistä alue- ja piirijoukkuekokemuksista, siksi näissä 'derbyotteluissa' onkin paljon tunnetta mukana. SJK:n joukkueessa pelaa lisäksi kolme vaasalaisvahvistusta Vaasan IFK:sta.

Kummijoukkue SJK C15-Junioreiden Puolen Suomen Liigan pelit jatkuvat seuraavaksi OmaSp-stadionilla 21. toukokuuta.

Onnea voitosta ja tsemppiä tuleviin!

hartmankummijoukkue3

hartmankummijoukkue4

hartmankummijoukkue1

hartmankummijoukkue2